Nieuws

Geslaagde Vlambassy in Cafe de Pepersteeg (Roelofarendsveen)

Cafe de Pepersteeg uit Roelofarendsveen won enige tijd terug de Vlammetjes actie van de firma Topking. Hoofdprijs, een heuse Meet & Greet inclusief een match tegen Vlambassadeur en vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld. Twee weken eerder won Johan van Velzen het pre-Vlambassy toernooi in de Pepersteeg waardoor hij het dinsdagavond 6 juni op mocht nemen tegen de kersverse World Cup winnaar (met Michael van Gerwen).

Aan alles was gedacht, Raymond en Johan gingen het podium op onder begeleiding van heuse walk-on girls en presentator/mastercaller Ray Martin praatte de avond professioneel aan elkaar en riep de scores om. Vooraf was bepaald dat Raymond een half uur zou spelen tegen DBBR speler Johan van Velzen. Het werd een echte wedstrijd, na zeven gespeelde legs had Johan van Velzen die o.a een 13 darter gooide zelfs een 4-3 voorsprong.

Vanaf dat moment kreeg Raymond echter de overhand door vijf legs op rij te winnen. Na een half uur was de eindstand daardoor 8-4 in het voordeel van Barney. Gedurende de avond konden de aanwezige bezoekers Van Barneveld vragen stellen en nam hij uitgebreid de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Namens het tv-programma Nieuwsuur was de NOS aanwezig om een item te maken voor de uitzending van vrijdag of zaterdag a.s.

Geschreven door: Wim Filemon