Nieuws

Raymond van Barneveld tekent vijfjarig contract bij Target

Raymond Van Barneveld heeft een vijfjarig contract getekend bij Target. Tot 2022 maakt de vijfvoudig wereldkampioen deel uit van het Target team waar ook spelers als Phil Taylor, Adrian Lewis, Stephen Bunting en Rob Cross onder contract staan. De afgelopen maanden is Barney nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van zijn nieuwe darts met een uniek design gemaakt van o.a 95% tungsten, met een trapeziumvormige voorkant en radiale groeven aan de achterkant.

Het contract werd in Hotel Den Haag-Nootdorp getekend in het gezelschap van familie, vrienden en pers. “De reden dat ik bij Target teken is een gevoelskwestie, ik moet deze stap nemen. het materiaal voelt spectaculair, en ziet er fantastisch uit, net als de verpakking, ik kan niet wachten om Target’s producten te gebruiken. Mijn belangrijkste doel voor de komende vijf jaar is het winnen van een 6e wereldtitel” aldus Raymond van Barneveld.

James Tattersall (Sales Director Target) en Garry Plummer (Managing Director) zijn zeer trots dat Raymond van Barneveld als eerste Nederlander een contract heeft getekend bij Target. “We kijken er naar uit om alle RVB producten wereldwijd te promoten”.

Deze week zal Raymond in Shanghai voor het eerst op een toernooi gooien met zijn nieuwe darts. Alle nieuwe RVB producten van Target zijn vanaf deze week overal verkrijgbaar.

Geschreven door: Wim Filemon